duminică, 23 martie 2008

Directorul Camerei de Comerţ, candidatul PSD la Primăria Suceava


PSD Suceava şi-a anunţat candidatul pentru Primăria Sucevei, în persoana lui Ovidiu Donţu, director la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava.
Acesta a fost ales în unanimitate de voturi în cadrul organizaţiei municipale şi validat apoi de Biroul Permanent al organizaţiei judeţene.
Liderul judeţean al PSD, Gavril Mârza, s-a arătat convins de faptul că Suceava va avea, cel puţin pentru următorii patru ani, un primar social-democrat, dar şi un preşedinte de consiliu judeţean PSD.
Ovidiu Donţu a spus că va candida "pentru a stopa risipa banului public", apreciind că actualul primar Ion Lungu, care va candida pentru un nou mandat pe listele PD-L, ar fi bun de primar într-o comună, şi nu pentru Suceava, care ar trebui să devină un reper pe harta Europei.
PSD îşi propune să câştige primăria, cel puţin un post de viceprimar şi 10-12 consilieri, reprezentând peste 40% din numărul aleşilor locali.
Până în prezent, şi-au mai prezentat candidaţii la Primăria Sucevei: Angela Zarojanu - PNL, Ion Lungu - PD-L, Ilie Niţă - PRM, Mihaela Moroşanu - PNG-CD.