duminică, 23 martie 2008

Primarul orasului Panciu, Ion Petre, a fost distins cu premiul “Primarul anului 2007”


Primarul orasului Panciu, Ion Petre, a primit premiul „Primarul Anului 2007“. Distinctia a fost acordata de catre Asociatia Oraselor din Romania (AOR), in cadrul Adunarii Generale care s-a desfasurat in perioada 12-15 martie, in Bucuresti. Primarul orasului Panciu a fost nominalizat la categoria „primari cu doua mandate“.

Pentru realizarile sale primarul orasului Panciu, Ion Petre a primit premiul „Primarul anului 2007“. Numai anul acesta, Petre are in derulare aproximativ 40 de proiecte de investitii. Alimentarea cu gaze naturale a orasului, modernizarea iluminatului public, reabilitarea si consolidarea sediului Primariei, reabilitarea complexului de tip familial (fostul camin de fete) si reabilitarea spitalului orasenesc, reabilitarea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare, realizarea unei harti digitale a serviciilor publice, infiintarea serviciului de voluntariat, reabilitarea si modernizarea strazilor din oras si realizarea soselei de centura, reabilitarea retelelor exterioare si contorizarea apei, racordarea centralelor termice containerizate la reteaua de gaze naturale pentru producerea de energie termica in oras si reabilitarea termica a cladirilor multietajate, sint citeva din proiectele primarului Ion Petre.
„Primarul anului“ este o distinctie acordata anual de catre AOR, asociatie din care fac parte 214 de primarii din intreaga tara.