duminică, 13 iulie 2008

Noua organigrama CJ Suceava a fost votata in unanimitate

Noua organigrama a Consiliului Judetean Suceava a fost aprobata pe 10 iulie cu unanimitate de voturi. Organigrama include 95 de functii publice si 98 de posturi cu regim contractual si mai prevede infiintarea functiei de administrator public si a doua noi compartimente - de turism si de dezvoltare rurala si locala.

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca postul de administrator public va fi ocupat prin concurs, iar in fisa acestui post vor intra atragerea de fonduri europene si sectorul turistic.
Referindu-se la serviciul de dezvoltare rurala, Flutur a precizat ca acesta va avea sase puncte de lucru in teritoriu, in localitatile urbane importante, puncte deservite de specialisti care vor ajuta zonele respective sa promoveze proiecte eligibile pentru atragerea de fonduri structurale, in special de dezvoltare rurala.
In privinta turismului, Flutur a spus ca doreste sa realizeze un proiect integrat prin care sa permita dezvoltarea turismului religios, in circuitul caruia sa fie incluse toate manastirile si monumentele istorice din Bucovina, incepand cu Cetatea de scaun.
Totodata, presedintele CJ Suceava a spus ca la nivelul administratiei judetene va fi constituit un ghiseu unic, pentru ca problemele cetatenilor sa fie solutionate mai rapid.