miercuri, 9 iulie 2008

Poartă bucovineană la intrarea în biroul lui Gheorghe Flutur

Schimbare


Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, s-a pus pe fapte mari. El nu vizează numai reorganizarea administrativă a instituţiei, ci şi modificarea ambientului interior.

Cei care vor veni la uşa sa vor avea surpriza să dea cu ochii de o imitaţie de poartă bucovineană, amplasată pe hol la intrarea în antecamera biroului său. Flutur a explicat că poarta bucovineană reprezintă emblema zonei şi cartea de vizită a judeţului, arătând că acest element de decor dă personalitate interiorului.

Holul Consiliului Judeţean se va transforma într-o casă bucovineană

El a spus că o astfel de imitaţie va fi montată în curând şi la uşa de intrare în Consiliul Judeţean, precum şi la intrările în judeţ.

„Mie mi se pare că o construcţie, un birou, trebuie să aibă o personalitate. Este o chestiune de bun-simţ şi cartea de vizită a judeţului pe care-l reprezinţi în faţa tuturor”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean.

El a adăugat că intenţionează să facă modificări şi pe holul instituţiei. „Pe hol vom pune o imitaţie de gang pe care vor fi exponate populare. Vrem să dăm acestui hol intimitatea unei case bucovinene”, a explicat Flutur.

Biroul lui Flutur a căpătat culoare

Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a finalizat reamenajarea biroului în care-şi va desfăşura activitatea în următorii ani.

Gheorghe Flutur a înlocuit mobila neagră pe care a folosit-o predecesorul său, social democratul Gavril Mîrza, cu una în două culori bej-cireş.

De asemenea, a schimbat şi mocheta cu una de culoare cărămizie. În biroul său tronează un televizor LCD de dimensiuni mari, tabloul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, precum şi mai multe obiecte de decor.

În camera intimă de lângă biroul său, preşedintele Consiliului Judeţean dispune, de asemenea, de mobilier nou, de o canapea portocalie, televizor LCD şi baie dotată cu cabină de duş. „Am un birou luminos şi funcţional, aşa cum mi-am dorit”, a încheiat Flutur.