duminică, 11 ianuarie 2009

Ieseanul Cososchi e dorit din nou pe Areni






Chiar dacă oficialii suceveni au anunţat că pe viitor se vor axa numai pe fotbalişti suceveni, este totuşi foarte posibil ca în această iarnă să ajungă pe Areni un fotbalist legitimat la Poli Iaşi, pe care antrenorul principal Ovidiu Murariu şi-l doreşte foarte mult.
Este vorba de Adrian Cososchi, jucător care a mai evoluat pentru gruparea suceveană şi în urmă cu două sezoane.

"Cososchi este un tânăr fotbalist pe care-l cunoaştem foarte bine. Consider că poate fi adus fără un efort financiar deosebit şi ne poate ajuta în tentativa de a ne salva de la retrogradare. Rămâne însă să vedem cum decurg lucrurile la Poli Iaşi, grupare care traversează o perioadă mai dificilă. Dacă nu va fi oprit de Ionuţ Popa în lotul pentru partea a doua a sezonului Ligii I, atunci e foarte probabil ca Adrian Cososchi să ajungă la Cetatea Suceava", a declarat preşedintele sucevenilor, Dumitru Moldovan.

Noile achiziţii, testate în partidele cu Rapid şi Dunărea Giurgiu
Conducătorii suceveni au perfectat pentru data de 24 ianuarie un meci amical în compania formaţiei Dunărea Giurgiu, grupare care efectuează pregătirea de iarnă la Târgu-Neamţ. Dunărea este antrenată în prezent de fostul tehnician al Forestei, Marin Barbu. Partida constituie un bun prilej pentru fotbaliştii suceveni de a se reîntâlni cu foştii lor coechipieri de la Cetatea, Adrian Iordache, Cristian Cojenel şi Constantin Ungureanu, care în prezent activează la echipa giurgiuveană. Cu două zile înainte de acest joc, pe 22 ianuarie, Cetatea va mai susţine un meci şcoală împotriva formaţiei Rapid Suceava. "Aceste două întâlniri constituie şi o bună oportunitate de a testa o serie de fotbalişti din ligile inferioare, susceptibili de a fi transferaţi la Cetatea", a declarat preşedintele grupării sucevene, Dumitru Moldovan. Craiu şi Tomescu de la Viitorul Liteni, Tivodari de la Rarăul Câmpulung-Moldovenesc sau F.Ailenii de la Unirea Boroaia sunt o parte din jucătorii care vor fi testaţi cu această ocazie.