duminică, 11 ianuarie 2009

Interimatul lui Relu Fenechiu la conducerea PNL Suceava a expirat


Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a declarat, ieri, ca interimatul de 6 luni al deputatului de Iasi Relu Fenechiu la conducerea organizatiei sucevene s-a incheiat si ca va solicita Delegatiei Permanente numirea altui presedinte interimar pana la organizarea alegerilor in organizatie.

Tiberiu Prodan a aratat ca, potrivit Statutului, perioada de interimat este de 6 luni, iar Relu Fenechiu a fost numit presedinte interimar al organizatiei in data de 9 iulie. "Nu e cazul sa mai vina sa ne dea sfaturi", a spus Prodan. Acesta a precizat ca, in mandatul de presedinte interimar al organizatiei PNL Suceava, Relu Fenechiu a participat la 4 sedinte ale Biroului Permanent Judetean si ca nu s-a simtit o revigorare a activitatii filialei. "Nu merge treaba bine in organizatie", a spus senatorul liberal.

Deputatul Relu Fenechiu a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene PNL Suceava dupa ce, in luna iulie, mandatul fostei conduceri interimare a organizatiei a incetat. Organizatia PNL Suceava a ramas fara presedinte in februarie 2008, dupa ce liderul ales, primarul Sucevei, Ion Lungu, a decis sa se inscrie in PD-L.