marți, 28 aprilie 2009

UDMR nu e de acord cu rectificarea bugetară

Deputatul UDMR Petru Lakatos a declarat, marţi, în plenul Parlamentului, că UDMR nu este de acord cu rectificarea bugetară propusă de Guvern şi a arătat că următoarea criză din România va fi cea a şomajului.

"Apariţia crizei financiare în ţara noastră a fost urmată de criza economică, iar acum ministerul repetă greşeala şi nu sesizează că, dacă continuă cu aceste măsuri, următoarea criză va fi criza şomajului", a precizat deputatul UDMR, în timpul dezbaterilor generale asupra ordonanţei de urgenţă de rectificare bugetară..

El a spus că ordonanţa de urgenţă de rectificare bugetară este "ordonanţa loz în plic, pentru că poporul atrage (biletul –n.r.) necâştigător şi doar preşedintele Traian Băsescu mai are posibilitatea să mai tragă o dată".

Deputatul UDMR a criticat faptul că amendamentele UDMR nu au fost acceptate în comisiile de specialitate şi a mai spus că, în mod normal, senatorii şi deputaţii ar fi terbuit să ştie condiţiile acordului cu FMI.

„Nu cunoaştem toate detaliile. (...) Din păcate, în lipsa unor programe concrete, circuitul creditării rămâne îngheţat", a adăugat Lakatos. El a mai spus că UDMR va fi de acord cu toate programele destinate revigorării economice şi ieşirii din criză.

0 comentarii: