duminică, 15 iulie 2007

Sucevenii pot câştiga un sejur pe litoralul românesc dacă ştiu realizările guvernării PNL

Sucevenii pot câştiga un sejur pe litoralul românesc dacă ştiu realizările guvernării PNL
14 IULIE 2007

PNL Suceava îi va premia cu un sejur pe litoralul românesc sau minivacanţe la pensiuni din judeţ pe sucevenii care vor câştiga un concurs cu întrebări privind realizările PNL la guvernare, transmite corespondentul Mediafax.

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat, miercuri, că toţi sucevenii cu drept de vot, inclusiv liberali fără funcţii în partid, pot participa, în perioada 20 iulie – 1 august, la concursul „De vorbă cu liberalii”, care va avea ca premii un sejur pe litoralul românesc în intervalul 1-15 septembrie.

Căştigătorii premiilor doi şi trei vor petrece un week-end la Vatra Dornei şi, respectiv, într-o pensiune din judeţ. Un week-end într-o pensiune din judeţ va câştiga şi cel ce va obţine premiul special pentru cel mai original răspuns.

PNL Suceava a pregătit 4.000 de bilete de participare pe care vor fi înscrise patru întrebări, una legată de candidatul PNL Suceava la alegerile pentru Parlamentul European, o alta privind cea mai importantă realizare a guvernului liberal, una privind cea mai importantă realizare a administraţiei liberale din Suceava.

La ultima întrebare, PNL Suceava vrea să afle de la participanţi ce trebuie să facă politicienii pentru a creşte încrederea populaţiei în clasa politică românească.

0 comentarii: