miercuri, 22 august 2007

O nouă ediţie a Concursului Naţional de Poezie "Nicolae Labiş"

O nouă ediţie a Concursului Naţional de Poezie "Nicolae Labiş"

Cea de-a 39-a ediţie a Concursului Naţional de Poezie "Nicolae Labiş" va fi organizată, in acest an, la Mălini, in perioada 5-7 octombrie, candidaţii urmând să trimită poeziile până la data de 7 septembrie.
Potrivit organizatorilor, sunt acceptate in concurs numai lucrări in limba română, nepublicate şi nepremiate la alte concursuri literare şi pot participa doar autori care nu au depăşit vârsta de 30 de ani, nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor, nu au debutat editorial şi nu au obţinut Marele Premiu la ediţiile precedente ale concursului.
Referentul de specialitate Carmen Veronica Steiciuc din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Suceava a precizat că lucrările se pot fi trimise pe adresa centrului până la 7 septembrie. Fiecare participant are dreptul de a se inscrie in concurs cu minimum cinci poezii şi maximum zece, potrivit regulamentului care precizează că lucrările nu se returnează, acestea urmând să intre in patrimoniul concursului „Nicolae Labiş". Laureaţii vor fi publicaţi in "Caiete mălinene", volum editat de Centrul Culturii Tradiţionale Suceava.

0 comentarii: