miercuri, 22 august 2007

Soferii nu vor mai ocoli de maine podul din comuna suceveana Vama

Soferii nu vor mai ocoli de maine podul din comuna suceveana Vama

Circulatia pe podul din comuna suceveana Vama, de pe E576, care face legatura intre Moldova si Ardeal, va fi reluata de maine, a anuntat subprefectul judetului Suceava, Alexandru Baisanu.


Podul prabusit în albia paraului Moldovita la inundatiile de acum doua saptamani a fost refacut de SC CF-Grup Colas Iasi, aceeasi firma care l-a dat in folosinta în urma cu cateva luni.

Dupa ce podul a fost rupt de viitura, traficul a fost deviat zeci de kilometri pe doua rute ocolitoare, una prin Radauti-Sucevita-Campulung Moldovenesc, iar cealalta prin Frasin-Tarnita-Brosteni-Vatra Dornei. „Mai sunt de refacut trotuarele si totul va reintra în normal“, a precizat subprefectul Baisanu.

Reprezentantii SC CF-Grup Colas vor raspunde in justitie, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Campulung Moldovenesc s-au autosesizat cu privire la acest caz si au demarat cercetari.

Dosarul va fi trimis Politiei din Campulung Moldovenesc, pentru continuarea anchetei. Firma ieseana a demolat vechiul pod ridicat în perioada stapanirii austro-ungare, care nu mai prezenta siguranta, realizand altul provizoriu. Acesta a fost dat în folosinta acum cateva luni, dar s-a naruit la viitura din noaptea de 5 spre 6 august.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Biasanu asta e un curvar vai de capul lui... Niic nu stiu cum aa juns el sa fie mare prefect sau ce o fi. Se dadea la mai toate fetele care aratau cat de cat bine chiar daca e insurat. Pe asa om nici nu poti sa-l respecti. Inlocuiti-l d-le primar daca nu-i semanati...