marți, 16 octombrie 2007

Două gospodării din Părhăuţi afectate de un incendiu


Actualitateincendiu ce a afectat două gospodării din satul Părhăuţi, comuna Todireşti.Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit duminică după-amiază, la ora 17:15 cu un număr de 3 autospeciale la stingerea unui incendiu ce a afectat două gospodării din satul Părhăuţi, comuna Todireşti. Flăcările au distrus bunuri în valoare de 30.000 lei (300 milioane de lei vechi) ce aparţin

lui Bădăluţă Vasile şi Bădăluţă Gheorghe. Astfel din gospodăria lui Bădăluţă Vasile au ars bucătăria de vară pe o suprafaţă de 12 mp, adăpost animale pe o suprafaţă de 15 mp, şura pe 100 mp, acoperişul bucătăriei pe 30 mp, acoperişul casei pe 6 mp, 10 tone de fân, 4 tone cereale, 12 mc lemne de foc.

Din gospodăria lui Bădăluţă Gheorghe au ars doar anexele pe o suprafaţă de 10 mp. În sprijinul pompierilor a venit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Todireşti cu o autospecială. Pompierii au luptat cu focul timp de 4 ore şi au reuşit să salveze bunuri în valoare de 60.000 lei (600 milioane de lei vechi).

În urma cercetărilor s-a stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.

0 comentarii: