marți, 16 octombrie 2007

Social - democraţii cer reluarea în regim de urgenţă a lucrărilor de canalizare şi introducere a gazului metan pe Mihail Sadoveanu


Politica



Virginel Iordache„Celebra” stradă Mihail Sadoveanu din municipiul Suceava, cea care împarte în două versantul de NE al municipiului reşedinţă de judeţ a intrat în vizorul consilierilor locali ai PSD. Aceştia au solicitat luni executivului local sucevean reluarea în regim de urgenţă a lucrărilor de canalizare şi introducere a gazului metan în zonă. Liderul consilierilor social-democraţi, Virginel Iordache a spus într-o conferinţă de presă că locuitorii de pe strada amintită sunt „disperaţi” din cauza faptului că trăiesc în cel mai mare oraş din judeţ dar au în schimb condiţii de viaţă „ca la ţară”.

„Drumurile sunt desfundate iar oamenii îşi distrug maşinile ca să ajungă acasă. În plus, nefinalizarea lucrărilor de introducere a canalizării face ca apele de pe versant să se scurgă în beciurile oamenilor”, a explicat Iordache. Acesta recunoaşte că zona menţionată face parte din capitolul pe care administraţia suceveană l-a ignorat în ultimele mandate însă a cerut primarului Ion Lungu să revină la sentimente mai bune faţă de locuitorii acestei străzi şi să înceapă lucrările abandonate cu câţiva ani în urmă. „Îl invit pe primar să reînceapă lucrările şi să termine ceea ce este finalizat doar în proporţie de 30 la sută”, a mai spus liderul PSD Suceava.

0 comentarii: