marți, 16 octombrie 2007

Întârzierea reluării furnizării de energie termică în municipiu „îi scoate în stradă” pe consilierii sociali- democraţi


Politica



Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, Virginel IordacheDupă ce duminică democraţii suceveni anunţau că vor fi în teren pentru a monitoriza lucrările de reabilitare a sistemului de termoficare din municipiul Suceava, luni şi consilierii PSD au spus că vor controla graficele de execuţie pentru a determina ca firmele care realizează lucrările să le finalizeze cât mai repede în condiţiile în care acestea, luni, trebuiau finalizate.

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, a criticat luni, conducerea Primăriei şi a societăţii de termoficare- Termica pentru că cca. 20.000 de suceveni suferă de frig deoarece nu s-au finalizat în termen lucrările de modernizare şi reabilitare a termoficării.

Acesta a spus că primarul Ion Lungu şi conducerea Termica trebuie să dea explicaţii bătrânilor care se încălzesc la aragaz sau părinţilor care îşi înfofolesc copii pentru a putea face temele.

În aceste condiţii, Virginel Iordache a afirmat că PSD Suceava a stabilit să-şi trimită consilierii locali în zonele unde se efectuează lucrări pentru a verifica graficele de execuţie şi să monitorizeze aceste lucrări astfel încât, în cel mai scurt timp, să poată fi reluată furnizarea agentului termic. În urma verificărilor toţi consilierii locali vor prezenta un raport zilnic privind aceste aspecte, care va fi făcut public.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, că doar o parte din municipiu va putea beneficia de agent termic după data de 15 octombrie întrucât lucrările de modernizare şi reabilitare efectuate atât la reţeaua de distribuţie cât şi la punctele termice nu vor fi finalizate în termenul stabilit.

0 comentarii: