duminică, 2 decembrie 2007

Gheorghe Flutur a cerut organizaţiilor PLD să aibă „porţile deschise” pentru membrii PNL


Politica



flutur„Suntem al patrulea partid politic, plasaţi după PNL”, a declarat vineri, la Suceava, într-o conferinţă de presă Preşedintele executiv al PLD, senatorul Gheorghe Flutur precizând că PLD a preluat „masiv” electorat PNL în reşedinţe de judeţ cum ar fi Suceava, Piatra Neamţ, Botoşani, Iaşi, Târgovişte, Baia Mare, Timişoara şi Brăila.

Parlamentarul sucevean a lansat şi un avertisment îndreptat către PNL prin care spune că „obiectele văzute în oglinda retrovizoare sunt mai aproape decât par”. Gheorghe Flutur a mai afirmat că a cerut organizaţiilor PLD să aibă „porţile deschise” pentru membrii PNL care apreciază această nouă construcţie politică.

Pentru următoarea perioadă, Gheroghe Flutur a precizat că PLD îşi propune consolidarea organizaţiilor partidului din teritoriu şi că le-a cerut filialelor „să se bucure moderat” pentru rezultatul obţinut în alegerile europarlamentare.

Acesta a mai spus că PLD intră în pregătirile pentru campania electorală pentru alegerile locale şi că a transmis organizaţiilor „o diagramă clară” privind modul în care trebuie să acţioneze în perioada următoare, începând de la selectarea candidaţilor de primar.

0 comentarii: