duminică, 2 decembrie 2007

Revelion 2008 cu Pachanga, Underdog Project şi Viţa de Vie



Zecile de mii de suceveni care vor dori să sărbătorească trecerea dintre ani în centrul municipiului vor avea parte de un Revelion occidental, cu trupe internaţionale de renume, dar şi cu cunoscute formaţii şi interpreţi autohtoni, toate condimentate cu jocuri de lumini şi artificii.

Principala atracţie a Revelionului, pentru tineri, va fi cu siguranţă prezenţa trupelor Pachanga şi The Underdog Project, ale căror melodii sunt în vogă şi sunt difuzate zilnic în discoteci şi la radiourile din întreaga lume.

Pachanga este una din cele mai apreciate formaţii de reggaeton, cu melodii celebre, precum “Loco” şi “Close to you”, în vreme ce canadienii de la The Underdog Project, o trupă foarte cunoscută de “Funky urban R & B” se vor face auziţi cu cele mai cunoscute melodii care le aparţin – “Saturday Night", "Summer Jam", "Winter Jam", "Remember", "Girls of Summer" şi
"Unbelievable".

Deşi nu este nimic sigur încă, pe scena din faţa Casei de Cultură Suceava ar putea fi prezenta şi cunoscuta formaţie Culture Beat.

Pregătiri de miliarde

De la petrecerea în aer liber nu va lipsi muzica românească, reprezentată atât prin cunoscuţi şi îndrăgiţi interpreţi de muzică populară, precum Sofia Vicoveanca şi Margareta Clipa, dar şi formaţii de muzică uşoară, precum Viţa de Vie şi Radu de la fosta formaţie O-zone.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că bugetul alocat pregătirilor sărbătorilor iernii este de aproximativ 5 miliarde de lei vechi, din care 2 miliarde reprezintă costurile ornamentelor luminoase stradale, a celor din brazii de Crăciun, precum şi amenajarea Orăşelelor Copiilor.

Costurile concertelor de Revelion se vor ridica la aproximativ 20.000 de euro, dar, după cum declară primarul Sucevei, acestea ar fi fost cu mult mai mari, dacă programul nu ar fi fost achiziţionat la pachet, împreună cu municipiul Iaşi.

„Cererea e foarte mare în această perioadă de sărbători, iar trupele autohtone cer preţuri astronomice. În aceste condiţii am reuşit să aducem la Suceava şi la Iaşi trupe de renume internaţional, care au mare priză la publicul tânăr, dar nici cei care iubesc muzica populară ori muzica uşoară românească nu vor fi dezamăgiţi”, a precizat Ion Lungu.

Practic, sucevenii vor avea parte de un revelion după modelul occidental, cu discoteci în aer liber, cu formaţii cunoscute şi apreciate, cu jocuri de lumini şi sonorizare digitală, ecrane laterale şi nelipsitele focuri de artificii.

1 comentarii:

ancutika spunea...

foarte tare....imi place...dar daca venea si botgros era mai fain ...da e bine si asa...:)