duminică, 23 decembrie 2007

Ionuţ „Pitbull” Atodiresei, cetăţean de onoare al municipiului Fălticeni


Sport



Atodiresei.Ionut Ionuţ Atodiresei este de acum, cetăţean de onoare al Municiului Falticeni, el completând astfel lista cu personalităţi sportive ale municipiului, din care mai fac parte Maria Olaru, Vasile Nistor, Constantin Chiriac sau Mihaela Pohoaţă.

Şedinţa respectivă a Consiliului Local Fălticeni a fost una cu totul şi cu totul specială pentru demnitarii din Fălticeni, motivul fiind prezenţa la şedinţă a lui Ionuţ Atodiresei. Primul punct pe ordinea de zi l-a constituit acordarea titlului de „cetăţean de onoare” unuia dintre cei mai buni luptători de kickboxing din ţară.

Cei prezenţi în sala de şedinţă au putut revedea secvenţe din cele mai importante meciuri ale „Pitbull-ului” Atodiresei dar şi să admire centurile câştigate de acesta până în prezent.

Distincţia primită dar şi aplauzele celor prezenţi, l-au impresionat pe sportivul fălticenean, care, vizibil emoţionat, a avut serioase probleme în a-şi aduce mulţumirile.

Titlul primit nu a fost singurul cadou din partea aleşilor locali. Primarul Vasile Tofan l-a asigurat pe proaspătul ”cetăţean de onoare al oraşului” că va face tot posibilul ca să îi ofere în viitorul apropiat, un apartament în Fălticeni.

În vârstă de 25 de ani, Ionuţ Atodiresei luptă din 2003 în galele profesioniste Local Kombat, el înregistrând doar 4 înfrângeri în cele 19 meciuri jucate. “Pitbull-ul” este deţinătorul titlului european VKN la categoria 60, 200 kg.

0 comentarii: