duminică, 23 decembrie 2007

Parlamentari PDL au votat împotriva propriilor amendamente la buget


Politica



Capra.Mihai.SanduDeputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră membru al Comisiei de buget finanţe, a spus într-o conferinţă de presă că parlamentarii PDL nu înţeleg să facă opoziţie decât prin a vota împotrivă astfel aceştia au votat împotriva propriilor amendamente sau chiar împotriva titlului legii.

Acesta a spus că parlamentarii PDL au făcut mai multe amendamente, dar că nu le-au susţinut nici în comisie şi nici în plen. Ca exemplu a fost dat cazul deputatului PDL de Suceava, Aurel Olărean, care a avut câştig de cauză cu un amendament prin care s-a alocat suma de 300.000 de lei pentru studiul de fezabilitate al şoselei de centură a municipiului Rădăuţi, amendament care a fost aprobat, dar la care parlamentarii PDL au votat împotrivă.

Mihai Sandu Capră a mai menţionat că parlamentarii suceveni PNL şi PSD au susţinut suplimentarea sumei alocate judeţului Suceava pentru echilibrarea bugetelor locale cu 26 de milioane de lei şi au mai fost aprobate suplimentări de sume pentru lucrări de întreţinere a 85 de biserici şi mănăstiri din judeţ.

0 comentarii: