duminică, 23 decembrie 2007

Moş Crăciun „deghizat în poliţişti” a oferit cadouri persoanelor cu nevoi speciale


Actualitate



Caminul de batrini M-rea BogdanestiConducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava a iniţiat în aceste zile o serie de acţiuni umanitare premergătoare Sărbătorilor de iarnă, venind astfel în sprijinul mai multor categorii de persoane cu nevoi speciale. Reprezentanţi ai I.P.J. Suceava s-au deplasat la Căminul Filantropic de Întrajutorare a Bătrânilor de la Mănăstirea Bogdăneşti, unde au oferit daruri pentru cele 80 de persoane vârstnice aflate în întreţinere, ce prezintă diverse probleme de sănătate.

Potrivit IPJ Suceava, ajutorul a constat în diverse alimente, dulciuri, băuturi răcoritoare, fructe, medicamente, articole de igienă, îmbrăcăminte şi încălţăminte, în valoare totală de 5.000 lei. Spitalul psihiatrie Siret

De asemenea, poliţiştii s-au deplasat şi la Spitalul de Bolnavi Cronici din oraşul Siret, unde au oferit daruri pentru cele 135 de persoane internate (cu dizabilităţi, deficienţe fizice şi psihice), constând în articole de uz personal, îmbrăcăminte, dulciuri, fructe şi băuturi răcoritoare, în valoare totală de 1.500 lei.

„Nu în ultimul rând, ne-am gândit şi la familiile poliţiştilor decedaţi, ce vor fi sprijinite financiar cu suma de 1.000 lei, dintr-un fond special constituit în acest sens” se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

0 comentarii: