vineri, 21 decembrie 2007

Opt farmacii vor avea program în timpul Sărbătorilor de iarnă


Sanatate



farmacie Un număr de opt farmacii aflate în contract cu CAS Suceava au anunţat că vor avea program de funcţionare în zilele Sărbătorilor de iarnă. Este vorba despre Arsene, Biomedica, Oficinalis, Remedia, Galenica, Casandra, toate din municipiul Suceava, Hermes Farma City din Fălticeni şi Avicenna din Rădăuţi.

Pe de altă parte, directorul adjunct al ASP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, a declarat joi, că a solicitat spitalelor din judeţ şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă să asigure permanent asistenţa medicală de urgenţă, prin completarea liniilor de gardă, şi să asigure necesarul de medicamente şi materiale sanitare din trusa de prim-ajutor, în zilele de sărbătoare. Acesta a mai cerut să fie informat cu privire la toate problemele deosebite care apar.

Alexandru Lăzăreanu a spus că vor funcţiona 24 de ore din 24 cele 9 centre de permanenţă din judeţ: Vicovu de Sus, Cajvana, Marginea, Vama, Breaza, Zvoriştea, Broşteni, Dolhasca, Dorna Arini.

În afară de acestea, vor avea activitate non-stop, în perioada sărbătorilor, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, cu unităţile din teritoriu, Unitatea Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, serviciile de urgenţă din cadrul spitalelor din judeţ şi liniile de gardă de pe secţii.

În ce priveşte asistenţa medicală stomatologică, urgenţele vor fi asigurate de către cabinetul stomatologic din cadrul Unităţii Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean.

0 comentarii: