vineri, 21 decembrie 2007

Paradă de Moşi Crăciuni şi Crăciuniţe în Bucovina


Video



Barba albă lungă şi burta proeminentă sunt doar pentru Moş Crăciun cel adevărat. Şi, deşi au încercat să-l imite cât mai bine, tinerii din Suceava au recunoscut totuşi că l-ar vrea pe moş ceva mai "modern".

Totul, la o paradă specială de sărbători, de la care nu au lipsit nici Crăciuniţele. Ideea lor a adus în Bucovina cel mai mare număr de Moşi Crăciun pe metrul pătrat.

Peste 250 de elevi din Suceava au încercat să aducă puţin mai devreme atmosfera de Crăciun în oraş. Parada n-a fost chiar ideea lor, e de inspiraţie poloneză.

Crăciuniţele şi moşii s-au distrat de minune, iar părinţii s-au străduit sa le creeze costume care de care mai dichisite, mai ales că la final cel mai frumos Moş şi cea mai frumoasă Crăciuniţă au fost premiaţi.

Cu gândul la seara lui 24 decembrie, copiii şi-au imaginat un Moş ca de Mileniul trei.

Moşii au primit cadouri, chiar dacă ei ar fi trebuit să aducă daruri. În plus, parada lor l-a impresionat atât de mult pe prefect, încât acesta le-a oferit o diplomă prin care se adevereşte că, ieri, la Suceava, s-a înregistrat cea mai mare densitate de Moşi Craciuni pe metrul pătrat.

0 comentarii: