marți, 12 februarie 2008

Criza de parteneri

Poli va juca miine cu Cetatea Suceava, dar adversarul pentru meciul amical de simbata a devenit incert, FC Botosani, Dunarea Galati si Petrolul Ploiesti fiind posibilii adversari. Au picat transferurile jucatorilor Croitoru si Tucudean.

Dupa ce au primit liber la finele partidei amicale cu Poli II, disputata simbata, fotbalistii Politehnicii Iasi au revenit ieri dupa amiaza la antrenamente, in Copou.

In aceasta saptamina, gruparea din Copou are programate ultimele repetitii inaintea reluarii campionatului. "Miercuri, de la ora 13, 00, jucam cu Cetatea Suceava, in Copou, iar simbata programasem un test cu FC Botosani, pe care l-as fi dorit jucat pe terenul mare in nocturna, pentru ca baietii sa se acomodeze cu rigorile campionatului", a declarat antrenorul Ionut Popa, specificind ca si jocul cu Cetatea Suceava de miercuri ar putea fi jucat pe terenul mare, daca vor permite conditiile atmosferice.

Insa, in cursul dupa-amiezii amicalul cu FC Botosani a devenit incert. "Nu am putut sa luam legatura cu cei de la Botosani, pentru a fi siguri de prezenta lor. Mai avem ca variante Dunarea Galati sau Petrolul Ploiesti. Sper ca pina miercuri sa stim clar cu ce echipa jucam", a anuntat presedintele Politehnicii, Sorin Boca.

Altfel, antrenorul Ionut Popa a anuntat ca varianta achizitionarii stelistului Marius Croitoru a picat, intentia patronului Gigi Becali de a directiona jucatorul spre Buzau avind sanse tot mai mari de materializare.

De asemenea, clubul din Copou a renuntat si la legitimarea juniorului George Tucudean de la Atletico Arad, acesta fiind curtat si de alte grupari mai cu dare de mina, atit din tara, cit si de peste hotare.

Tehnicianul iesean va da un raspuns privind retinerea in lot a atacantului macedonean Gesoski in functie de randamentul pe care-l va avea jucatorul Pobedei Prilep in aceasta saptamina

0 comentarii: