marți, 12 februarie 2008

Meciuri 11 februarie 2008

USLF

NT: Returul dublei manse amicale cu Statele Unite a strans 43,000 pe stadionul Nicolae Dobrin din Bucuresti, inchizand casele de bilete cu o zi inaintea partidei. Scorul final a fost de 1-1, echipa oaspete dominand prima repriza, iar echipa noastra, cea de-a doua. Golul nostru a fost marcat de Aureliu Dojan (Valencia), iar Statele unite a marcat prin Joel Firth. Cel mai bun jucator al meciului a fost Hudson Williams, iar cei mai buni jucatori ai nostri au fost Alin-Andrei Meschin (Sparta), Petrica Ghiban (LNS), Preda Bereanu (Zieloni), Alin Beuca (Bpg), Elian Mirita (Valencia) si Felix Braileanu (Alba Dream).

Federación Española de Footstar

U21: Pe Estadi Martin Fernandez din Barcelona s-au inghesuit 47,000 de spectatori pentru a asista la meciul Spania - Romania, in contul grupei a X-a de calificare la campionatul mondial. Scorul final a fost de 1-0 pentru reprezentativa noastra, omul meciului fiind Badea Fira (Pogromcy), iar golul fiind marcat de Emanoil Spulber (Valencia). Meciul a fost echilibrat, insa tanarul atacant a reusit un meci foarte bun. Se anunta a fi o viitoare vedeta a echipei nationale.

Totodata, acesta a fost unul dintre meciurile grele ale grupei, o alta reprezentativa puternica fiind si Statele Unite.

Federation - Switzerland

U18: Cea mai tanara reprezentativa nationala a strans 30,000 de fani care au umplut pana la refuz stadionul Municipal Pt. Neamt din Bucuresti pentru a urmari meciul de calificari in compania Elvetiei. Desi adversarii punea unele probleme pe foaia tactica, ai nostri au reusit o victorie la scor de forfeit (3-0). Golurile au fost inscrise de Bobby Cartus (Poli Nesimtirea Iasi), Gica Naidin (Alba Dream) si Cristy Frunzulita (FC Brunstad). Cei mai buni jucatori ai nostri au fost Gica Naidin (care a devenit si Omul Meciului), Bobby Cartus, Sergiu Veinea (ambii de la Poli Nesimtirea Iasi), Antin Van (FC Steaua), Demetrian Balint (Lazio), Seghei Codoban (MLM), Octavian Iancu (Mini-marka), Aristica Dudu (Bucovina Suceava).

0 comentarii: