marți, 12 februarie 2008

Dorel Bernard si-a reziliat contractul si va pleca la Cetatea Suceava




Presedintele executiv al formatiei Politehnica Iasi, Sorin Boca, a anuntat marti ca a reziliat pe cale amiabila contractul cu fundasul central Dorel Bernard, in varsta de 34 de ani, transmite corespondentul NewsIn.

"Bernard mai avea contract cu noi pana in vara, dar am cazut de comun acord sa reziliem intelegerea, in conditiile in care antrenorul Ionut Popa l-a pus pe lista de transferuri. Urmeaza sa-i achitam jucatorului o parte din banii pe care trebuia sa-i primeasca pana la finalul contractului", a declarat pentru NewsIn presedintele Sorin Boca.

Jucatorul va evolua in urmatoarea perioada la liderul seriei I din Liga a III-a, Cetatea Suceava, acolo unde au mai ajuns alti doi fotbalisti de la Poli II Iasi, sub forma de imprumut. "Am decis ca jucatorii Caragea si Pandele sa mearga sa joace la Cetatea Suceava, pana in vara, pentru ca acolo sunt alte obiective, au sansa sa creasca. Avem o colaborare foarte buna de cativa ani cu clubul sucevean si probabil vor mai pleca si alti jucatori de-ai nostri sa joace acolo in viitor, tot sub forma de imprumut", a precizat Boca.

0 comentarii: