marți, 12 februarie 2008

Profit de 4,8 milioane de lei pentru SC Drumuri şi Poduri SA Suceava




Societatea Consiliului Judeţean Suceava DRUMURI şi PODURI SA Suceava a încheiat anul 2007 cu un profit brut de aproximativ 4,8 milioane de lei (48 miliarde de lei vechi).
Anunţul a fost făcut de şeful administraţiei judeţene sucevene, Gavril Mîrza, care a precizat că jumătate din suma rămasă după plata impozitului pe profit şi a altor contribuţii pentru salariaţi va ajunge la bugetul Consiliului Judeţean, iar cealaltă jumătate va rămâne la SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, pentru investiţii.
Mîrza a spus că sumele care vor reveni CJ Suceava vor fi folosite în pentru investiţii în domeniul infrastructurii.
La rândul său, directorul SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Eugen Girigan, a declarat că fondurile care vor rămâne societăţii pentru dezvoltare vor fi investite în special pentru achiziţionarea unor utilaje noi.
„Intenţionăm să înlocuim o parte din utilaje, atât cele pentru întreţinerea drumurilor pe timp de vară, cât şi pe timp de iarnă, astfel încât să avem o activitate mai eficientă. De asemenea, o investiţie importantă în vederea reducerii costurilor va fi şi cea în modernizarea staţiei de asfalt pe care o avem în municipiul Suceava”, a spus Girigan, care a mai adăugat că firma pe care o conduce a avut, în anul 2007, o cifră de afaceri totală de 510 miliarde de lei.
SC Drumuri şi Poduri SA Suceava se află pe locul şase în judeţul Suceava în ceea ce priveşte sumele plătite bugetului de stat, în cursul anului 2007.

0 comentarii: