marți, 12 februarie 2008

O firma suceveana a ramas datoare ISU "Bucovina"

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta - ISU Suceava va cere firmei „Instcomp” sa achite factura pentru interventia de saptamana trecuta de la Scheia, cand pompierii au actionat timp de 8 ore pentru evacuarea apei de pe o portiune a drumului national 17, transmite corespondentul AMOS News.


Anuntul a fost facut de prefectul Orest Onofrei. El a declarat ca „Instcomp” Suceava a executat in zona lucrari de aductiune a apei potabile, fara a aduce terenul la starea initiala. Din aceasta cauza, joia trecuta, o portiune de 150 de metri de pe DN 17 s-a inundat, fiindca apa provenita din precipitatii nu se putea scurge. Si asta, pentru ca rigolele si un podet erau colmatate cu material aluvionar.


ISU a actionat cu trei autospeciale si doua motopompe pentru evacuarea apei de pe sosea. Prefectul Onofrei a declarat ca nu este normal ca Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sa faca treaba altora si a adaugat ca in calitate de titular al proiectului realizat de „Instcomp” la Scheia, Primaria Suceava a fost notificata in legatura cu intentia ISU vizind recuperarea banilor de la respectiva firma, pentru interventia de joi.

0 comentarii: