vineri, 8 februarie 2008

Fotbal. Liga a III-a >> Cetatea negociază pentru Caragea şi Pandele


Sport



Conducătorii Cetăţii se află în aceste zile în tratative avansate cu omologii lor de la Politehnica Iaşi pentru aducerea jucătorilor Adrian Caragea şi Cristian Pandele la formaţia de pe „Areni”.

O primă rundă de discuţii a fost demarată la solicitarea antrenorului Marian Pană, fotbaliştii în cauză fiind printre remarcaţii băncii tehnice sucevene la ultimul amical disputat de Cetatea în compania formaţiei secunde din Copou. „Am purtat o convorbire preliminară cu preşedintele ieşenilor, Sorin Boca, acesta fiind dispus să-i cedeze pe Caragea şi Pandele sub formă de împrumut la Cetatea, în baza bunelor relaţii existente între cele două cluburi”, a precizat preşedintele „galben-albaştrilor”, Dumitru Moldovan.

Liderul clubului sucevean condiţionează însă perfectarea transferurilor de durata înţelegerii dintre cele două parţi. „Dacă vom ajunge la un punct comun, atât cu gruparea ieşeană, cât şi cu jucătorii, intenţionăm să încheiem cu aceştia un contract pentru cel puţin două sezoane, cu opţiune de cumpărare din partea clubului nostru. Sunt doi fotbalişti de perspectivă şi, având în vedere intenţiile noastre pentru următoarea perioadă, trebuie să avem stabilitate la nivelul contractelor în rândul fiecărui component al lotului”, a completat oficialul Cetăţii.

În vârstă de 21 de ani, Cristian Pandele a jucat în turul campionatului ca mijlocaş stânga în cadrul echipei secunde din Copou, în timp ce colegul său Adrian Caragea are 22 de ani şi evoluează în postura de atacant. Cei doi fotbalişti sunt „artizanii” singurei înfrângeri suferite de Cetatea în meciurile oficiale din actualul sezon, 1-2, în partida de Cupă cu Politehnica II Iaşi, ei semnând atunci cele două reuşite ale ieşenilor.

0 comentarii: