luni, 18 februarie 2008

Gheorghe Flutur va candida la presedintia Consiliului Judetean Suceava


PD-L Suceava si-a anuntat, pe 17 februarie, in sala mare a Casei de Cultura, candidatii la functia de primar pentru 92 de comune si orase din judet.

La eveniment, au fost prezenti senatori si deputati PD-L din judetele Iasi, Neamt si Botosani, iar din partea Biroului Permanenet National al democrat-liberalilor, senatorul Cezar Preda. Cu acest prilej, senatorul Gheorghe Flutur, presedinte al Organizatiei Judetene a PD-L Suceava, si-a anuntat candidatura la Presedintia Consiliului Judetean, prin vocea colegului sau de partid si din Senat, Cezar Preda.
“Suceava inca mai e un bastion al stangii nereformate din cauza 'rosilor' din Consiliul Judetean. Viata arata altfel aici, la Suceava, unde CJ este condus, inca, de Marza… Ce face George Flutur aici se aude in toata tara, stim cu totii, si sunt convins ca va face ce trebuie daca va castiga CJ. Pentru ca va anunt aici, acum, ca George Flutur va candida la Presedintia CJ Suceava” , a mai spus Preda.
Pana in prezent, au mai anuntat ca vor intra in cursa pentru Presedintia CJ Suceava actualul presedinte Gavril Mirza, din partea PSD, si vicepresedintele CJ Stela Acatrinei, de la PRM. La randul sau, Gheorghe Flutur a anuntat si candidatura la sefia Consiliului Judetean Iasi a senatorului PD-L Dan Carlan.

0 comentarii: