duminică, 9 martie 2008

ATLETISM: Reşiţeanul Doru Ursu, locul al doilea la Campionatul Naţional de marş

Campionatul Naţional de Marş rezervat băieţilor şi fetelor s-a desfăşurat astăzi la Reşiţa, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la 5 categorii de vârstă. Au concurat la 10 km şi 5 km băieţii, iar fetele la 10, 5 şi 3 km. La competiţie au participat peste 120 de sportivi din 8 oraşe. Locul întâi a fost ocupat:

- la senioare 10 km de Ana Maria Groza de la CS Unirea Alba Iulia, iar la seniori 10 km de Silviu Casandra de la CSM Suceava;

- la tineret 10 km feminin - Diana Banciu, LPS-CSM Craiova, iar la tineret 10 km masculin - Dragoş Neacşu de la CSM Craiova;

- la juniori I 10 km - Florin Mucuţă, LPS Botoşani, iar la junioare I 10 km - Ana Maria Greceanu, LPS Farul Constanţa;

- la juniori II 10 km - Adrian Murariu, LPS Botoşani, iar la junioareII 5 km - Adriana Turnea, LPS Farul Constanţa;

- la juniori III 5 km - Adrian Dragomir de la CS Muscelu Câmpulung şi la junioare III 3 km - Alina Onofrei de la LPS Botoşani.

Dintre sportivii reşiţeni cel mai bine s-a clasat Doru Ursu de la CSM-CS Murariu Reşiţa, locul 2 la seniori 10 km; la juniori I 10 km, Stelian Băicuşi tot de la CSM-CS Murariu Reşiţa a sosit pe locul 2, iar la junioare III 3 km, pe locul 2 s-a clasat Mihaela Rotaru de la CS Universitatea-CS Murariu Reşiţa.

Din partea Federaţiei Române de Atletism a fost prezent profesorul Leonidas Caraiosifoglu, fost multiplu campion naţional şi Cătălin Giapanu, antrenor federal.