duminică, 9 martie 2008

Boc: Haideţi să câştigăm localele, pentru a deschide drum către Palatul Victoria


Boc: Haideţi să câştigăm localele, pentru a deschide drum către Palatul Victoria (Imagine din arhiva Mediafax Foto)


Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, duminică, la Convenţia Naţională a studenţilor PDL, că partidul este izolat sau se încearcă acest lucru, dar este primul în opţiunile de vot, el cerându-le tinerilor să contribuie la câştigarea alegerilor locale, pentru a deschide drum către Palatul Victoria.

"Dacă toată lumea spune că suntem izolaţi, se pune întrebarea «de ce?». Suntem izolaţi pentru că nu am intrat în jocurile lor de putere. Nu am intrat în jocurile lor, pentru a rămâne cu orice preţ la putere şi a satisface interesele mărunte sau de grup, cum ar fi dorit colegii noştri liberali", a precizat Emil Boc.

El a completat, însă, că PDL nu este izolat de cetăţeni, care sunt adevăraţii titulari ai puterii. "Când titularul puterii îţi spune că nu ai dreptate, conducătorii trebuie să plece acasă. Numai în România e posibil să avem guvernanţi care vor să utilizeze cât mai mult butoanele puterii", a susţinut liderul demorat-liberal.

„Suntem sau se încearcă izolarea noastră pe scena politică, dar, din fericire, suntem primii în opţiunile electoratului. În democraţie nu cotează ce spun Tăriceanu, Geoană, Vadim Tudor, contează ceea ce spune cetăţeanul când merge la vot", a spus Boc.

El le-a adresat un îndemn electoral de mobilizare studenţilor PDL, în faţa cărora a ţinut discursul: "Sunt convins că şi în 2008, dumneavoastră veţi face diferenţa. Haideţi să câştigăm alegerile locale, pentru a deschide drumul spre Palatul Victoria!".

În opinia lui Boc, este important ca viitoarea guvernare să aibă un premier din PDL, pentru ca valorile în care cred democrat-liberalii să fie cu adevărat regăsite în viaţa cetăţeanului.

Liderul PDL a susţinut că "Guvernul merge în continuare pe propriul interes, este atent doar să adune cât mai mulţi bani, pentru a-şi satisface combinaţiile electorale, chiar cu preţul sfidării românilor".

"Tăriceanu sfidează în continuare românii, pentru că nu pune în practică prevederile unei moţiuni simple", a mai spus Boc.

Vicepreşedinţii PNL Teodor Meleşcanu şi Norica Nicolai au declarat, sâmbătă, la Suceava, că după alegerile viitoare va trebui constituită o majoritate de guvernare fără PDL, partid care în opinia lor este conflictual şi nu are proiecte politice pentru România.

Şi vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a susţinut recent că proiectul politic real al lui Traian Băsescu face imposibilă o relaţie între PNL şi PDL, astfel că este posibilă o majoritate parlamentară PNL-PSD-PC şi UDMR, după alegeri.