luni, 3 martie 2008

A patra colecţie Fischer din România, prezentată la Vatra Dornei

În pas cu lumea bună



În rând cu lumea bună. Renumita firmă de echipamente sportive Fischer şi-a prezentat la Vatra Dornei colecţia de iarnă 2008-2009. În Cabana Schiorilor, situată la baza Pârtiei de Schi Parc, în zilele de sâmbătă şi duminică, au fost prezentate produsele de ultimă generaţie ale cunoscutului producător austriac. Cei care au avut curiozitatea să participe la lansarea noilor echipamente sportive nu au avut nimic de regretat. Pe lângă modele de clăpari, schiuri, costume de schi, vizitatorii au putut admira şi lucruri mai rare. Printre acestea modele VIP, ediţie limitată la 1.000 de bucăţi, dar şi din gamele speciale pentru dame, copii sau pentru închirieri. Au mai fost expuse modele din Cupa Mondială, dar şi snowboard-uri, preţul acestor echipamente oscilând între 250-1.000 de euro.

„Am ţinut ca această prezentare să aibă loc la Vatra Dornei, o zonă cu potenţial pentru utilizatorii Fischer, pentru că am crezut că vom avea parte şi de un cadru cât mai adecvat, la Baza Pârtiei Parc. Din păcate, vremea nu a ţinut cu noi şi, cum Vatra Dornei nu are montate nici acum tunuri de zăpadă, a fost imposibil să facem şi schi-test”, a declarat Liviu Cepoi, cel care a reuşit să organizeze această prezentare.

Trebuie remarcat că acţiunea din weekend-ul abia încheiat de la Vatra Dornei este a patra din România, şi printre cei care au ţinut să participe la eveniment se numără şi reprezentanţi ai cluburilor specializate în sporturile de iarnă, dar şi persoane din cadrul Federaţiei Române de Schi.