marți, 15 iulie 2008

Prostituată sechestrată şi violată într-o baracă pentru muncitori, la Moara

Sex cu forţa



Trei indivizi din judeţul Botoşani au fost arestaţi preventiv, duminică seară, fiind acuzaţi că au sechestrat şi violat de mai multe ori în aceeaşi noapte o prostituată, agresiunile sexuale petrecându-se şi într-o baracă de muncitori dintr-un şantier de pe raza comunei Moara, şantier pe care firma de construcţii a unuia dintre învinuiţi urma să ridice un cartier de vile.

Toată povestea s-a petrecut, susţin anchetatorii, în noaptea de vineri spre sâmbătă (11/12 iulie a.c.), atunci când Maricel Crâşmaru (38 de ani) şi Daniel Constantin (32 de ani), acesta din urmă patronul societăţii de construcţii, s-au întâlnit la Botoşani şi au apelat la serviciile sexuale ale unei prostituate din localitate (Carmen F., 33 de ani).

La un moment dat, în timp ce se deplasau cu maşina pentru a căuta un motel în care să-şi satisfacă nevoile sexuale, unul dintre cei doi clienţi, Daniel Constantin, fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a adus aminte că prostituata are nişte datorii la el şi i-a luat telefonul mobil, cerându-i să-i facă sex oral. Deşi tânăra s-a împotrivit, Maricel Crâşmaru a lovit-o şi a obligat-o să facă ce i-a spus prietenul lui.

În drum spre Suceava, cei doi bărbaţi s-au întâlnit cu un amic comun de-al lor, Ghiorghiţă Zeruşcă (23 de ani), obligând-o pe prostituată să întreţină şi cu acesta raport sexual oral, într-o staţie de autobuz de pe raza localităţii botoşănene Brehueşti.

Deşi s-a despărţit de amicii săi, Daniel Constantin nu a lăsat-o pe prostituată să plece, în ciuda insistenţelor acesteia, luând-o cu el, la Moara, pe şantierul pe care firma sa urma să construiască un cartier de vile. Aici, au stabilit anchetatorii, într-o baracă pentru muncitori, victima a fost obligată din nou să facă sex oral.

Carmen F. a reuşit să fugă din baraca cu pricina abia spre dimineaţă, profitând de starea avansată de ebrietate în care se afla patronul firmei cu pricina. Cu o maşină de ocazie, tânăra a ajuns la Botoşani, ducându-se direct la poliţie, unde a depus plângere.

Potrivit procurorilor botoşăneni, Crâşmaru, Constantin şi Zeruşcă sunt cercetaţi pentru viol, complicitate la viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.