marți, 7 august 2007

Circulatia a fost restrictionata pe DN17 in Suceava

Circulatia a fost restrictionata pe DN17 in Suceava

06 August 2007

Circulatia pe DN17 intre localitatile Campulung Moldovenesc si Frasin (Suceava) a fost inchisa, podul situat in localitatea Vama fiind afectat partial de o viitura, a anunatat luni, Compania de Autostrazi.

Din cauza ploilor abundente, pe raul Moldovita s-a format o viitura in urma careia a fost afectat un pod amplasat pe DN17, la km 202+758, situat in apropierea localitatii Vama din judetul Suceava. Podul a reprezentat o varianta provizorie, de serviciu, pana la refacerea structurii initiale, lucrare prevazuta intr-un proiect de reabilitare a DN17.

Circulatia vehiculelor se poate desfasura pe trasee ocolitoare. Astfel, pentru vehiculele cu masa totala mai mica de 12 tone este recomandata folosirea variantei DN 17A: Campulung Moldovenesc - Vatra Moldovitei – Sucevita – intersectia DN 17A cu drumul national 2E. Soferii vehiculelor cu masa totala mai mare de 12 tone pot folosi ca atlernativa DN 17A: Campulung Moldovenesc - Vatra Moldovitei – Sucevita - Marginea – Radauti – Dornesti – intersectia DN 17A cu DN 2 sau DJ 177A: Frasin - Stulpicani - Ostra – Holda – intersectia DJ 177A- DN 17B; DN 17B: intersectia DJ 177A- DN 17B - Vatra Dornei.

Conducatorii auto sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera provizorie si indicatiile agentilor de circulatie. Restrictia va fi ridicata dupa efectuarea lucrarilor de consolidare care sa permita circulatia tuturor autovehiculelor in conditii de siguranta.

0 comentarii: