marți, 7 august 2007

Traficul rutier interzis pe un pod in pericol de prabusire

Traficul rutier interzis pe un pod in pericol de prabusire

07 August 2007

Podul provizoriu ce face legatura intre orasul Gura Humorului si comuna Cacica risca sa se prabuseasca, in urma ploilor abundente cazute in noaptea de duminica spre luni, astfel incat traficul greu nu va putea fi deviat pe aceasta ruta, a informat Inspectoratul de Politie al judetului Suceava.

Potrivit sursei citate, in noaptea de duminica spre luni, in urma ploilor torentiale cazute pe raza comunei Vama, raul Moldova a iesit din matca si a inundat opt gospodarii, iar podul provizoriu de pe DN 17, ce face legatura intre orasul Gura Humorului si municipiul Campulung Moldovenesc, s-a surpat.

Circulatia a fost deviata in zona pentru Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei prin Suceava - Radauti - Sucevita, iar pentru Vatra Dornei si Brosteni prin Frasin - Tarnita. Pana la remedierea situatiei si redarea traficului celor doua zone, politia face apel la conducatorii auto sa respecte restrictiile de circulatie impuse, in special pentru traficul greu pe podul ce face legatura intre orasul Gura Humorului si Cacica, pentru a se evita prabusirea acestuia.

0 comentarii: