miercuri, 19 septembrie 2007

Partenerii infideli, pe mana detectivilor




Tot mai multi suceveni trec pragul firmelor de detectivi particulari ca sa verifice fidelitatea partenerului de viata.


„De obicei, cine ma solicita la un caz de infidelitate este aproape sigur ca partenerul îl înseala. Am avut si cazuri în care clientul mi-a indicat chiar si locul în care sotul sau sotia se întalneste cu amanta sau amantul“, marturiseste Dinu Mazureac, detectiv particular din Suceava.

El precizeaza ca mare parte dintre clienti au nevoie de probe, fotografii si filmulete, pentru a le folosi în procesul de divort.

30 de lei ora de filaj

Si Florin Toderascu, directorul unei firme de detectivi particulari deschise anul trecut la Suceava, se bazeaza pe acelasi tip de clienti.

„Cele mai multe cazuri la care lucram vizeaza verificarea fidelitatii partenerului de viata. Este vorba de investigatii simple, de scurta durata, care de obicei nu sunt foarte costisitoare“, explica Toderascu.

În misiunilor lor, detectivii se folosesc si de camere de luat vederi montare în barele de protectie ale masinilor, de microfoane sau de camere de forma nasturelui de la camasa.

Sucevenii care au suspiciuni legate de fidelitatea partenerului de viata scot din buzunar 30 de lei pe ora de filaj sau 150 de euro pe zi. Potrivit evidentelor Politiei, in municipiul Suceava sunt 18 detectivi si trei firme de profil.

0 comentarii: