vineri, 30 noiembrie 2007

Lista lui Pană

Chiar dacă a avut la dispoziţie un lot de 24 de jucători, antrenorul Marian Pană s-a folosit cu predilecţie în prima jumătate a sezonului de un nucleu de 14-15 fotbalişti. „Nu înseamnă că ceilalţi jucători nu au valoare, însă am început campionatul cu motoarele în plin şi nu-şi avea rostul să schimb din mers un mecanism care mergea foarte bine. Poate că la modul în care s-au pregătit, unii meritau să joace mai mult, însă obiectivul strict pe care-l avem ne-a forţat să tratăm lucrurile cu maximă atenţie şi seriozitate”, a declarat tehnicianul sucevean. Cu toate că de obicei se fereşte de aprecierile individuale, Marian Pană a acceptat de această dată să facă o scurtă caracterizare a jucătorilor reprezentativi ai Cetăţii în prima parte a campionatului.

Andrei Roheţki – A avut evoluţii foarte bune. Este un portar tânăr, serios şi valoros care are tot viitorul în faţă.

Viorel Gheorghe – Şi-a făcut din plin datoria când a fost solicitat. Este un portar matur, pe care ne putem baza.

Vlad Leuciuc şi Ovidiu Halip – Ambii şi-au făcut treaba peste aşteptări, profitând din plin de şansa care li s-a oferit.

Constantin Ungureanu – Este un jucător de bază pentru noi, cu evoluţii constant bune. Are totuşi unele momente când intră în panică, având tendinţa să gafeze foarte uşor.

Marian Nicolau – Şi-a onorat banderola de căpitan, a fost stâlpul apărării. Este liderul echipei, atât pe teren cât şi în vestiar.

Cristian Cojenel – Inconstant, însă îl cunosc foarte bine şi ştiu că poate mult mai mult.

Marius Onciu – A evoluat foarte bine, a fost o surpriză plăcută pentru mine. S-a achitat perfect de sarcini pe un post greu, cum este cel de închizător.

Florin Apetri – A evoluat oscilant, sub valoarea sa. Este poate jucătorul de care am tras cel mai mult. Aştept mai mult de la el în retur.

Tomaz – A jucat bine, iar în momentul în care se va acomoda şi mai bine, randamentul său va creşte simţitor.

Vasile Dicher – Acelaşi jucător de bază, imprevizibil, care nu are însă deocamdată realizări pe măsura forţei şi a efortului pe care-l depune.

Vespazian Colban – Atât timp cât a jucat, a făcut-o foarte bine. Din păcate accidentările nu l-au lăsat să arate tot ce poate.

Ştefan Iordache – Poate deveni cel mai important marcator al nostru, cu condiţia să-şi dorească mai mult lucrul acesta. A fost şi el mult timp indisponibil.

Tudor Homneac – Jucător cu reale calităţi, însă inconstant în exprimare. Poate să facă saltul valoric uşor, depinde numai de el.

Dănuţ Mitruc – Atât cât a jucat şi-a făcut datoria. Experienţa lui a fost utilă echipei.

Fabian Butnaru – Nu a primit foarte multe şanse, însă este un jucător puternic şi serios pe care ne putem baza în continuare.

0 comentarii: