duminică, 2 decembrie 2007

Preşedintele PNL Suceava spune că la Humor s-a reuşit un scor mare la alegeri printr-o campanie atipică


Politica



Calin Popescu Tariceanu impreuna cu primarii Ion Lungu si Marius Ursaciuc in orasul Gura HumoruluiRezultatul de 13,02 la sută obţinut de PNL la nivelul judeţului Suceava, este de preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu, pe faptul că primarii liberali din judeţ, cu excepţia celui din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, nu au reuşit să transfere electoratului încrederea în candidaţii PNL pentru europarlamentare. Preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă că, în 80 de localităţi din judeţ PNL a obţinut la alegerile europarlamentare un rezultat mai mic decât media judeţeană astfel că săptămâna viitoare se va face o analiză pentru a fi găsite soluţii de redresare.

Pe de altă parte, nici singurul primar liberal din judeţ, Marius Ursaciuc, care a obţinut în Gura Humorului peste 42 la sută din voturi nu a fost pus într-o lumină favorabilă pentru că, în opinia lui Ion Lungu, a avut o campanie electorală atipică, ce nu a avut legătură cu campania naţională a PNL.

Preşedintele PNL Suceava a afirmat că Marius Ursaciuc a reuşit să transfere votul acordat lui ca primar, candidaţilor pentru PE, şi a adăugat că în alte localităţi unde sunt primari liberali nu s-a reuşit acest transfer de imagine şi voturi, de la primar la candidaţii PNL. Acesta a concluzionat că a fost şi multă confuzie, şi o campanie murdară care a indus electoratul în eroare, şi în mare parte a reuşit.

0 comentarii: