luni, 7 ianuarie 2008

Cotolan, Covaci şi Lupaşcu se află în vizorul sucevenilor

Fotbal Club Cetatea



Chiar dacă Cetatea conduce Seria I a Ligii a III-a cu un avans liniştitor, în perioada imediat următoare se aşteaptă să se producă destule mişcări de trupe în lotul pregătit de Marian Pană. Cele mai mari şanse de a se despărţi de Cetatea în intersezon pare să le aibă atacantul Ştefan Iordache. Cu toate că înscris 5 goluri în prima parte a sezonului, fotbalistul transferat de la Otopeni nu a rupt gura târgului pe Areni, astfel încât conducerea clubului ar agrea o despărţire amiabilă în această iarnă, mai ales că Iordache se află în tratative avansate cu gruparea Dunărea Giurgiu. Nici brazilienii Dimas şi Rodrigo nu mai sunt atât de siguri de viitorul lor la Cetatea, pentru că în cele 3-4 luni avute la dispoziţie nu au izbutit să îi impresioneze pe tehnicienii suceveni. Dimas a avut apariţii sporadice pe gazon în turul campionatului, în vreme ce Rodrigo a bifat câteva meciuri ca titular, dar la echipa a doua a clubului.

Tomaz ar putea face cuplu cu Roberto

În schimb, conducerea clubului pare foarte interesată de păstrarea celui de-al treilea fotbalist venit din Ţara Cafelei, Tomaz, care s-a integrat foarte bine în colectiv şi a avut evoluţii pe măsură. Nu este exclusă nici revenirea în această iarnă pe Areni a lui Roberto, un jucător care a impresionat în returul campionatului trecut în tricoul Cetăţii, atrăgând astfel privirile formaţiei de primă ligă, Ceahlăul Piatra Neamţ. „Alături de alţi zece fotbalişti nemţeni, Roberto a fost pus de Ceahlăul pe lista de transferări la finalul sezonului de toamnă. Noi suntem interesaţi de lui Roberto, nici jucătorul nu ar spune nu unui come-back la Cetatea, însă cuvântul hotărâtor în această tranzacţie îl va avea preşedintele de onoare al nemţenilor, Gheorghe Ştefan. Abia după ce vom afla pretenţiile Ceahlăului, vom vedea dacă ne permitem sau nu acest transfer”, a declarat preşedintele FC Cetatea, Dumitru Moldovan.

Pe Areni pot veni doi jucători de Liga I

Un alt fotbalist dorit de antrenorul Marian Pană este atacantul Daniel Lupaşcu, care în turul campionatului a fost legitimat la gruparea Dacia Mioveni. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a evoluat de 11 ori anul trecut pentru formaţia pregătită de Sorin Cârţu, izbutind să înscrie şi un gol. În trecut, Lupaşcu a mai activat la CSM Reşiţa, Unirea Alba Iulia, FC Bihor şi Precizia Săcele. Conducerea sucevenilor testează în aceste zile şi pista Bogdan Cotolan. În vârstă de 26 de ani, Cotolan se află sub contract cu FC Vaslui şi evoluează pe postul de mijlocaş dreapta. S-a lansat în fotbal la Gloria Buzău, dar a strâns şi 6 meciuri în Liga I pentru CFR Cluj. Ultimul fotbalist intrat în vizorul Cetăţii este focşăneanul Marian Covaci. Atacant de meserie, jucătorul în vârstă de 26 a fost golgeterul formaţiilor Dacia Unirea Brăila şi FC Snagov, însă anul trecut a suferit o accidentare foarte serioasă pe când susţinea probe de joc în Italia, la fosta formaţie a lui Adrian Mutu, Hellas Verona.

0 comentarii: