luni, 7 ianuarie 2008

Fotbal, Liga a III-a >> Reunirea lotului de la Cetatea Suceava


Sport



Iordache, singurul absent

marian pana Pentru fotbaliştii de la Cetatea vacanţa a luat sfârşit. Luni, cu începere de ora 11, la stadionul "Areni" va avea loc reunirea lotului de jucători al echipei locale de fotbal. Antrenorul Marian Pană a ajuns la Suceava încă de ieri şi a precizat că de la întâlnirea de azi singurul absent motivat va fi Ştefan Iordache, care în câteva zile va semna un angajament cu Dunărea Giurgiu. „Aşa cum am reuşit eu să vin la Suceava, cu tot cu familie, la fel trebuie să reuşească şi jucătorii. Cu excepţia lui Iordache, cei care vor lipsi vor fi absenţi nemotivaţi” a explicat tehnicianul sucevean.

La reunirea lotului vor fi prezenţi brazilienii Dimas şi Rodrigo. Situaţia celor doi fotbalişti din „Ţara cafelei” nu este sigură deocamdată dar sunt şanse mari ca aceştia să părăsească clubul în această iarnă.

„ Mâine (n.r. luni) ne vom aduna la stadion şi vom câteva discuţii urmând ca de marţi să începem alergările uşoare. Antrenamentele propriu-zise se vor efectua abia de lunea viitoare” a precizat Marian Pană.

În ceea ce priveşte lotul de jucători şi eventualele transferuri, antrenorul Cetăţii a precizat că jucători ca Lupaşcu, Cotolan sau Roberto se află în vizorul echipei pe care o pregăteşte dar nu sunt deocamdată certitudini. „ Sigur că ne dorim să întărim fiecare compartiment al echipei dar deocamdată este prematur să discutăm despre transferururi” a încheiat Marian Pană.

Până pe 28 ianuarie, jucătorii Cetăţii se vor antrena la Suceava urmând ca, de la acea dată, galben-albaştrii să plece într-un cantonament la Vatra Dornei. Antrenorul sucevean a mai spus că şi-ar dori ca echipa sa să susţină 7-8 meciuri de verificare, înainte şi după stagiul de pregătire centralizată.

Returul Ligii a III-a va începe la data de 29 februarie, când Cetatea Suceava va juca în deplasare cu Leonard Paşcani.

0 comentarii: