duminică, 24 februarie 2008

Dispariţiile de acasă, „un sport naţional” pentru o minoră de 17 ani din Adâncata

Anton Loredana Adolescentele sucevene au devenit foarte sensibile la poveţele părinteşti, astfel că a devenit aproape „un sport naţional” ca, după o discuţie în contradictoriu cu rudele, soluţia aleasă de acestea e fuga de acasă. Aşa s-a întâmplat şi în cazul unei tinere din comuna suceveană Adâncata, care după o discuţie mai aprinsă cu tatăl său a plecat de acasă, aceasta nefiind prima dispariţie a fetei. Potrivit IPJ Suceava, pe data de 20 februarie, Anton Violeta a sesizat faptul că în data de 15 februarie, fiica ei - Anton Adriana-Loredana de 17 ani, domiciliată în comuna Adâncata, a plecat de la domiciliu în urma unei discuţii contradictorii cu tatăl şi până în prezent nu a revenit.

Din investigaţiile efectuate a rezultat că minora a mai plecat de la domiciliu, perioade în care a locuit în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava.

Semnalmente fetei sunt: înălţime 1,70 m, greutate cca. 60 kg., constituţie atletică, păr vopsit negru - drept - tuns scurt, ochi albaştri, ten deschis, faţă ovală. Ca semn particular, pe mâna stângă are o cicatrice de circa 3 cm, provenită în urma unei arsuri.

Îmbrăcăminte: geacă de culoare albă, scurtă până în talie, jeans de culoare albastru închis.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la minora în cauză, sunt rugate să sune la nr. de telefon 0230/203.165, Apel gratuit 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

0 comentarii: