duminică, 24 februarie 2008

A vrut să-şi omoare iubita, pentru că l-a părăsit



Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost trimis zilele trecute în judecată, fiind acuzat că a încercat să-şi omoare iubita, pe motiv că aceasta l-a părăsit.

Florin Robert Ţugui a fost dat pe mâna judecătorilor pentru acuzaţia de tentativă de omor calificat.

În rechizitoriul înaintat instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava susţin că fapta comisă de Ţugui s-a petrecut pe data de 7 octombrie 2006, pe o terasă din Câmpulung Moldovenesc. Victima sa, Anca J., era împreună cu mai multe rude şi câţiva prieteni pe terasa respectivă, unde se retrăseseră după un parastas.

Pe terasă şi-a făcut apariţia şi Florin Robert Ţugui care, fără să stea prea mult pe gânduri, a început să o lovească cu pumnii şi cu picioarele pe o femeie din grupul fostei sale prietene, acuzând-o pe aceasta de despărţirea de concubina sa.

Ţugui a fost imobilizat de mai mulţi bărbaţi de pe terasă, însă, la un moment dat, a reuşit să se elibereze, a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat fosta parteneră la baza omoplatului drept.

Victima a fost transportată la Spitalul din Câmpulung, de unde, în urma unei intervenţii chirurgicale, a fost transferată la Clinica de Pneumologie Iaşi, suferind alte două operaţii. Medicii au stabilit că viaţa femeii a fost pusă în pericol.

În faţa procurorilor, Ţugui şi-a recunoscut fapta, aşteptând acum verdictul judecătorilor Tribunalului Suceava.

0 comentarii: