duminică, 24 februarie 2008

Flutur susţine că pe Mîrza îl părăsesc apropiaţii din partid şi CJ



Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că omologul său de la PSD, Gavril Mîrza, începe să fie părăsit de oamenii cu care a lucrat, atât în partid, cât şi la Consiliul Judeţean Suceava.

Flutur a afirmat că cei care sar din barca lui Mîrza povestesc „lucruri incredibile” despre ceea ce se întâmplă în PSD şi în CJ.

„Preşedintele Gavril Mîrza şi cei din jurul lui trebuie să se obişnuiască că trebuie să plece de la Consiliul Judeţean pentru că au blocat dezvoltarea judeţului Suceava. Trebuie să spun că nu sunt de acord, dar tot mai mulţi oameni din apropierea lor şi din preajma lui Gavril Mîrza vin şi încep să explice lucruri aproape incredibile care s-au întâmplat şi se întâmplă în jurul lor, la conducerea PSD şi a CJ. Nu am agreat niciodată şi nu agreez acest stil de abordare, dar îl părăsesc oamenii. Tot mai mulţi dintre cei care au lucrat în apropierea lui îl părăsesc pe Gavril Mîrza şi probabil îşi dau seama că sunt o frână în dezvoltarea şi în ceea ce trebuie să se întâmple în judeţul Suceava în anii următori”, a afirmat Gheorghe Flutur, senatorul care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean.

„PSD este un partid al trecutului, nicidecum al viitorului”

El a spus că revenirea lui Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Miron Mitrea în prima linie a PSD arată că acest partid se întoarce la nivelul anului 2004, precum şi incapacitatea de reformă, de modernizare.

„Aceasta se dovedeşte astăzi, când apelează la oameni în dreptul cărora sunt semne serioase de întrebare legate de probleme de corupţie, de probleme dubioase ale tranziţiei, chiar ale Revoluţiei din 1989.

PSD se întoarce la Ion Iliescu, Adrian Năstase, Miron Mitrea, după ce doi ani au încercat să scoată în faţă oameni care n-au legitimitate şi autoritate în acest partid.

Fiefuri precum Suceava şi Botoşani îl susţin pe nepotul mătuşii Tamara, sunt pregătite să-l primească la conducerea PSD. Sigur, este problema lor, nu a noastră, dar ca adversari politici trebuie să subliniez foarte clar că PSD este un partid al trecutului şi nicidecum al viitorului”, a apreciat liderul PD-L.

În calitate de candidat la şefia CJ, Flutur a făcut şi un inventar sumar al administraţiei tranziţiei celor 18 ani, după care a spus că în dreptul PSD „nu putem să spunem chiar zero”, dar că proiectele iniţiate de PSD „n-au finalitate”.

„Cu s-a candidat de două ori în ultima perioadă şi este un proiect care din păcate nu îşi face efecte pozitive pentru populaţia din localităţile implicate. Se doreşte transferarea acestui proiect la o companie naţională şi asta se face pe spatele sucevenilor. Centrul de Afaceri din aeroportul Salcea este o investiţie din fonduri europene mai mult cu lacăt pe ea decât deschisă, din nou fără cap pentru că lucrurile acestea nu au avut, după părerea mea, un management corespunzător. În aceşti ani Suceava a devenit un judeţ izolat”, a mai spus senatorul de Suceava Gheorghe Flutur.

0 comentarii: