miercuri, 5 martie 2008

Final de etapă în Olimpiada Sportului Şcolar


Sport



Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar şi-a desemnat, zilele trecute, câştigătorii Fazei Judeţene la handbal, în cadrul unei întreceri găzduită de Sala Sporturilor din Marginea.
La secţiunea băieţi, învingători au fost cei de la Şcoala „Ion Vicovanu” din Vicovu de Jos, urmaţi în clasament de echipa gazdă şi reprezentanţii Şcolii din Arbore.

Formaţia vicoveană are o tradiţie bogată în această ramură sportivă, nu mai departe de anul trecut câştigând titlul de campioană naţională la turneul pe ţară al Olimpiadei Sportului Şcolar. De altfel, antrenorul Mihai Luţa speră ca elevii săi să aibă o comportare frumoasă şi la etapa zonală pe Moldova, programată în perioada 4-6 aprilie la Piatra Neamţ, acolo unde Şcoala din Vicovu de Jos va avea la dispoziţie următorul lot de jucători: Burlică, Zubaş, Ciubotariu, Chifan, Pîrghie, Chelba, Muntean, Petrescu, Breabăn, Burlă şi Ursache.

În întrecerile de handbal destinate fetelor, pe primul loc al podiumului s-au clasat reprezentantele Şcolii „Dimitrie Onciul” din Straja, urmate de elevele din Dolheşti şi Marginea.