miercuri, 5 martie 2008

PSD face concursuri avându-l ca subiect pe primarul Lungu



Social-democraţii suceveni folosesc concursurile pe post de armă politică împotriva actualului primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, care va candida la un nou mandat din partea PD-L. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a anunţat că social-democraţii au dat drumul deja la concursul cu premii intitulat „Ce nu vede primarul Ion Lungu în drumul său zilnic de la Salcea către Suceava şi retur”. Donţu a explicat că prin acest concurs PSD vrea să stimuleze cetăţenii Sucevei să vină cu fotografii şi cu problemele cu care se confruntă urmând ca „cele mai profunde probleme nerezolvate” să fie premiate.

El a precizat că şi PSD va participa la acest concurs intenţia fiind aceea de a realiza un serial cu starea străzilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Ovidiu Donţu a făcut referire la un sondaj realizat la nivel naţional unde Suceava ar ocupa primul loc pe ţară la municipii reşedinţă de judeţ în privinţa gropilor de pe străzi.

Primarul Ion Lungu nu a dorit să intre în polemică cu purtătorul de cuvânt al PSD Suceava. „Este clar că domnul Donţu încearcă să demonstreze colegilor de partid ai domniei sale că este cel mai bun candidat de primar pe care-l are PSD. Aceste aspecte pe care le semnalează le voi comenta în campania electorală. Cred că cetăţenii ştiu cel mai bine ce a făcut şi ce nu a făcut Lungu şi nu trebuie să arate domnul Donţu”, a declarat Lungu.