miercuri, 5 martie 2008

Gavril Mîrza spune că întreaga competiţie pentru şefia CJ va fi tranşată prin compararea faptelor şi nu a vorbelor


Politica



marza Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, consideră adoptarea Legii Votului Uninominal drept o posibilitate pentru suceveni de a se exprima în funcţie de virtuţile celor care le sunt propuşi spre a-i conduce. Mîrza, care este şi liderul judeţean al PSD Suceava, a declarat că „am dorit şi mă satisface faptul că a apărut o asemenea lege şi o asemenea manieră de vot pentru Consiliul Judeţean. Este o posibilitate reală ca oamenii din tot judeţul să aibă partidul şi omul pe care-l vor la conducerea Consiliului Judeţean”.

Liderul PSD nu se declară speriat sub nici o formă de declaraţiile ameninţătoare ale omologului său de la PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur şi crede că întreaga competiţie pentru şefia CJ va fi tranşată prin compararea faptelor şi nu a vorbelor.

„Pe mine nu mă sperie Flutur. El este un competitor la fel ca cel ce va fi din partea PRM, PC sau PNG. Oamenii vor cântări faptele şi vor alege cu discernământ”, a mai spus preşedintele CJ Suceava.