miercuri, 19 martie 2008

Fotbal, Liga a III-a >> Sancţiuni pentru Ailenei


Sport



moldovan Eliminarea mijlocaşului Andrei Ailenei nu a fost primită foarte bine de oficialii din Areni. Chiar dacă sucevenii s-au impus în derby-ul cu Aerostar, conducerea Cetăţii a anunţat că jucătorul venit în această iarnă de la Juventus Fălticeni, va fi sancţionat în urma meciului disputat săptămâna trecută.

Victoria cu Aerostar Bacău, scor 1-3, nu a avut darul de a-l scăpa pe Andrei Ailenei de supărarea conducerii clubului. Preşedintele Cetăţii Suceava, Dumitru Moldovan, s-a declarat destul de nemulţumit faţă de gestul jucătorului, care la scorul de 0-0 a comis două faulturi inutile, lăsându-şi astfel echipa în inferioritate numerică. „Andrei Ailenei este un jucător valoros dar, prin felul în care a primit cele două avertismente din meciul cu Aerostar, a dat dovadă de iresponsabilitate. Pentru că şi-a lăsat echipa la greu, el îşi va plăti singur amenda către FRF pentru cartonaşul roşu şi nu va încasa prima de victorie pentru succesul de la Bacău”, a declarat preşedintele grupării din Areni.

Mijlocaşul Cetăţii Suceava, Andrei Ailenei, a fost eliminat în minutul 32 al partidei dintre Aerostar Bacău şi Cetatea Suceava, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Venit în această iarnă de la formaţia Juventus Fălticeni, Ailenei a înscris în primul meci al returului golul victoriei pentru formaţia suceveană în disputa cu CF Brăila. Ca urmare a eliminării de la Bacău, mijlocaşul sucevenilor nu a putut evolua în ultimul meci al Cetăţii contra formaţiei Ceahlăul II Piatra Neamţ, primul meci pierdut de Marian Pană pe teren propriu în 3 ani şi jumătate, perioadă în care a antrenat formaţiile CS Otopeni şi Cetatea Suceava.