miercuri, 19 martie 2008

Nicu Florescu este noul şef al Gărzii Financiare Suceava

Schimbare



Garda Financiară Suceava are, începând de astăzi, un nou comisar şef, în persoana lui Nicu Florescu. El a fost detaşat să ocupe această funcţie, pe o perioadă de maxim şase luni, de la secţia Gărzii Financiare din Sibiu, în timp ce Ionuţ Vartic, comisarul şef din Suceava, va ocupa aceeaşi funcţie, însă la secţia instituţiei de control financiar din Hunedoara.

Potrivit unei decizii recente a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, 18 şefi ai secţiilor Gărzii Financiare din ţară au primit ordine de detaşare pentru a ocupa aceleaşi funcţii, însă în alte locaţii.

În ceea ce-l priveşte pe comisarul şef de la Suceava, Ionuţ Vartic, acesta ne-a declarat că începând de astăzi trebuie să preia conducerea Gărzii Financiare din Hunedoara, urmând ca în locul lui să vină Nicu Florescu.

„Potrivit ordinului de detaşare, aceste transferuri s-au făcut din dorinţa de a eficientiza activitatea secţiilor Gărzii Financiare, şi pentru a optimiza procesul de coordonare, control şi decizional, dar şi pentru îmbunătăţirea colaborării între judeţe. Şi dacă această decizie este în interesul instituţiei, aşa cum am făcut treabă aici, şi nimeni nu mi-a reproşat nimic, aşa voi face şi la Hunedoara”, a declarat Ionuţ Vartic. El a precizat că detaşarea lui la Hunedoara va fi de maxim şase luni, după care va reveni la conducerea Gărzii Financiare Suceava.

Florescu vine la Suceava la începutul săptămânii viitoare

Contactat telefonic, noul şef al Gărzii Financiare Suceava, Nicu Florescu, ne-a declarat că va veni la noul loc de muncă începând de luni, 24 martie a.c., „în condiţiile în care trebuie să închei şi aici la Sibiu activitatea pe care am desfăşurat-o”.

În ceea ce-l priveşte pe Nicu Florescu, acesta are 52 de ani, şi ocupă funcţia de comisar şef al Gărzii Financiare Sibiu din anul 2001. De asemenea, el a mai spus că lucrează în cadrul Gărzii Financiare din anul 1991, cu o pauză de câţiva ani, timp în care s-a angajat în cadrul Curţii de Conturi.