miercuri, 19 martie 2008

Iulius Mall deschide primul sport pub din Suceava


Iulius Mall aduce pentru împătimiţii de sport primul pub specializat din Suceava. Din toamnă, aceştia vor avea Sport Pub Penalty- un loc perfect pentru o seară în oraş, la cele mai importante meciuri şi evenimente sportive. „Penalty”va avea o suprafaţă totală de 247 mp, cu o capacitate totală de 80 de persoane şi va fi amplasat la parterul Iulius Mall Suceava, cu acces la locurile de parcare gratuite ale mall-ului. „<> este primul sport pub din Suceava iar amplasarea sa în Iulius Mall îl va transforma într-o zonă de notorietate a oraşului” a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Group.

. Localul va fi dotat cu videoproiector şi patru plasme amplasate la niveluri diferite, pentru ca toţi clienţii să aibă vizibilitate bună. Rândurile de mese vor fi dispune astfel încât să creeze efectul de tribună iar „culoarea” localului va fi dată de amenajarea inedită a spaţiului, cu tricouri, mingi şi fotografii autografiate de sportivi români şi străini.

In zilele în care se vor desfăşura meciuri imporatnte, localul va fi decorat în culorile echipei care joacă. Angajaţii pub-ului vor purta tricouri personalizate, în funcţie de evenimentele sportive zilnice iar unul dintre ospătari, desemnat „arbitrul zilei”, va acorda „cartonaşe” (premii) clienţilor, într-o atmosferă specială, tipică localurilor sportive.

Clienţii „Penalty” sunt reprezentaţi de persoane tinere şi active, căroră le plac sporturile şi doresc să se relaxeze după orele de serviciu, la o bere cu prietenii, vizionând meciul de fotbal al echipei favorite, sărbătorind ziua cuiva drag, sau participând la un eveniment special.

Meniul localului va fi foarte variat, iar dincolo de produsele specifice de tip fast food, va conţine recomandări ale unui specialist în domeniu.

Prezenta sport pub-ului în cadrul Iulius Mall Suceava este motivată de inexistenţa, la momentul actual, a unui astfel de local pe piaţa suceveană şi de pasiunea oamenilor pentru sport. „In această locaţie, clienţii vor găsi un cadru familiar şi primitor, cel mai important loc de întâlnire pentru suporterii microbişti, în special” a spus Oana Diaconescu.

Iulius Mall Suceava, cel de al patrulea mall din reţeaua Iulius, va fi inaugurat în ultima parte a anului 2008 şi va aduce în premieră în Suceava un sport pub şi un patioanr descoperit, cu o suprafaţă de 1100 mp.

Printre cele mai importante branduri care vor veni din acest an la Iulius Mall Suceava, se regăsesc: Auchan, unul dintre cei mai importanţi retaileri de produse food şi non- food din România, Bricostore, important retailer de bricolaj şi Cinema City, care va aduce publicului din Suceava un cinematograf ultramodern cu zece săli de cinema. „Procesul de închiriere se află în plină desfăşurare, iar retailerii pe care îi avem vor da unicitate Iulius Mall Suceava. Sucevenii vor avea parte de foarte multe surprize plăcute” a mai spus Oana Diaconescu.

Reţeaua Iulius Mall, prezentă la momentul actual în Iaşi, Timişoara şi Cluj îşi va redimensiona, odată cu inaugurarea mall-ului de la Suceava, conceptul general de dining- shopping- entertainment pe care l-a impus pe piaţa românească a centrelor comericale de tip mall. Cei 45.000 mp închiriabili vor conţine 150 magazine cu branduri renumite, o zonă de entertainment pentru copii, o o sală de bowling şi una de biliard, o sală de fitness ultramodernă, o fântână arteziană muzicală şi o zonă foodcourt cu o capacitate de 1100 locuri, care va avea restaurante cu specific naţional şi internaţional. Mall-ul va beneficia de o parcare exterioară gratuită, cu o capacitate de 1.300 locuri.

Dezvolatorul Iulius Mall Suceava estimează pentru această locaţie un trafic anual de 6 milioane vizitatori şi vânzări anuale de 7 milioane euro. Valoarea totală a investiţiilor de la Iulius Mall Suceava se ridică la aproximativ 60 milioane de euro. Construirea acestui mall va duce la sistematizarea zonei, la reabilitarea şi întreţinerea spaţiilor verzi, la ecologizarea zonei şi la conservarea şi dezvoltarea mediului ambiant. Iulius Mall Suceava este conceput ca un proiect regional, care nu se adresează doar comunitatii din municipiul resedinţă de judet, ci şi locuitorilor din judetele limitrofe.