miercuri, 19 martie 2008

Iulian Angheluş este preşedinte interimar al PNL Fălticeni

Numire



Organizaţia Municipală PNL Fălticeni are o nouă structură de conducere, preşedinţia acesteia urmând a fi asigurată, cu titlu interimar, de Iulian Angheluş, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor suceveni.

În noua sa funcţie, Angheluş a declarat că principalul obiectiv pe care îl are este realizarea unei strategii în vederea câştigării Primăriei din Fălticeni.

„Am stat de vorbă cu foarte mulţi fălticeneni, şi deja începem să ne creionăm imaginea asupra strategiei pe care o vom dezvolta în Fălticeni. Am avut discuţii interesante şi cu vechii liberali din Fălticeni, care au înţeles oportunitatea numirii unui Birou Interimar, astfel încât să dinamizăm activitatea politică a organizaţiei”, a precizat Angheluş.

Noul preşedinte al PNL Fălticeni a precizat că strategia liberală pentru dezvoltarea acestui municipiu va fi finalizată în cel mai scurt timp, urmând ca ea să fie prezentată odată cu lansarea oficială a candidatului liberal pentru primărie.

„PNL va susţine o echipă profesionistă, de oameni cu sufletul pentru comunitate şi care vor fi preocupaţi de găsirea soluţiilor la problemele, prea numeroase, pe care le are municipiul Fălticeni. Probleme pe care actualul primar Vasile Tofan nu le-a putut gestiona, cu toată susţinerea guvernamentală pe care a avut-o”, a mai spus preşedintele PNL Fălticeni, care a mai adăugat că în realizarea acestei strategii va miza şi pe spijinul „vechilor liberali” din acest municipiu.