marți, 4 martie 2008

FOTBAL.LIGA III >> Câmpulungenii au cedat greu cele 3 puncte


Sport



FC Willy 2001 Bacău – CSM Rarăul Câmpulung 2 – 0

Raraul Campulung CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc este singura echipă suceveană din Liga a III-a, care nu a obţinut niciun punct în prima etapă a returului, disputată vineri, 29 februarie.

Cetatea Suceava a câştigat la masa verde, scor 3-0 partida cu Leonard Paşcani, iar CS Juventus Fălticeni a dispus lejer de Cetatea Tg. Neamţ, scor 2-0.

Câmpulungenii au avut şi ei o evoluţie destul de bună în confruntarea cu FC Willy Bacău şi au rezistat fără să primească gol până în minutul 70, când gazdele au profitat de o neatenţie a fotbaliştilor de la Rarăul şi au deschis scorul. Piticari a fost foarte aproape de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însă şuturile sale au nimerit bara. FC Willy a mai înscris o dată în prelungirile meciului, pe fondul unei dominări clare a oaspeţilor.

Pentru Rarăul au evoluat: Axinte - Bumbac, Plecanciuc, Sârbu, Popescu, Andriuc, Mândrilă, Vizitiu, Ioniţă, Gherine, Lazăr. Au mai intrat Piticari, Marfici, Ruxandari.

În urma acestui rezultat, CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc rămâne în zona retrogradării, cu doar 15 puncte, iar etapa viitoare va primi vizita formaţiei CFR Paşcani.