joi, 13 decembrie 2007

Doi botoşăneni ce montau instalaţii ornamentale în Câmpulung au fost accidentaţi grav


Actualitate



Un tânăr din Botoşani a fost trimis la Iaşi iar altul se află la spitalul Câmpulung Moldovenesc după ce au suferit un accident de muncă în timp ce montau instalaţii ornamentale stradale. Potrivit IPJ Suceava, marţi după-amiază, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, R. DAN, în vârstă de 45 ani, din comuna Sadova, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B şi CE din anul 2001, în timp ce conducea autospecializata (gunoieră) marca „Mercedes”, a efectuat depăşirea unei autospecializate oprite (auto cu braţ telescopic pt. depanări de curent la înălţime) marca „Nissan”, care era staţionată în aceeaşi direcţie de mers, semnalizată în spate cu piloni reflectorizanţi de culoare roşie şi datorită neatenţiei a agăţat braţul telescopic, provocând căderea de la o înălţime de 5 metri a lui C. IOAN de 31 ani şi G.ADRIAN de 37 ani, ambii din municipiul Botoşani, angajaţi la o societate comercială, care montau o instalaţie electrică de ornament stradal.

Cei doi tineri au fost răniţi grav fiind internaţi la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Datorită agravării stării de sănătate C. IOAN a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

Conducătorul auto vinovat a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au sesizat Parchetul Câmpulung Moldovenesc şi I.T.M. Suceava.

0 comentarii: